skip to Main Content

Unieke relatiegeschenken en kerstpakketten

Een unieke gelegenheid of een bijzonder samenzijn, vraagt om een cadeau met inhoud. En wat is er nu leuker om te geven dan een relatiegeschenk of kerstpakket met inhoud, om uw geliefden of zakenrelaties écht te verwennen. Met de ambachtelijke producten van De NootZaak stelt u een exclusief en uniek pakket samen voor elk budget. Voor een verjaardag, feestdag, afscheid of bedankje met smaak. De lekkerste relatiegeschenken en kerstpakketten van Alkmaar voor elke gelegenheid, vindt u bij delicatessenwinkel De NootZaak!

Een prachtig pakket voor elk budget

Bij delicatessenwinkel De NootZaak stelt u zelf uw ideale relatiegeschenk of kerstpakket samen met de ambachtelijke producten uit ons assortiment. Elk geschenk wordt geheel op maat gemaakt, zodat u altijd een smakelijk geschenk vindt dat past binnen uw budget. Alle relatiegeschenken en kerstpakketten worden feestelijk verpakt en eventueel op locatie bezorgd. Of u nu een geliefde, kennis of bijzonder persoon wilt verrassen met een origineel cadeau of uw personeel trakteert op een smakelijk aandenken voor de feestdagen; De NootZaak helpt u graag bij het samenstellen van een geschenk dat in de smaak valt.

Relatiegeschenken en kerstpakketten voor klanten

Als ondernemer koestert u de goede relatie met uw klanten, opdrachtgevers en leveranciers. Wat is nu een mooiere manier om uw waardering te laten blijken in de vorm van een passend relatiegeschenk of een verrassend kerstpakket? De NootZaak heeft alles in huis om zakelijke klanten te helpen bij het vinden van het ideale geschenk of kerstpakket. Informeer naar de mogelijkheden of breng een bezoek aan onze winkel in Alkmaar en stel, net als vele bedrijven en organisaties voor u al deden, een op maat gemaakt pakket als origineel bedankje samen bij De NootZaak.

Elke woensdag korting op alle geschenken!

Bent u op zoek naar een verrassend geschenk of een pakket gevuld met heerlijke, ambachtelijke producten? Elke woensdag ontvangt u tien procent korting op alle geschenken. Maak kennis met ons assortiment van ambachtelijke producten, zoals notenolijven, kazenbieren en wijnen, en stel uw ideale relatiegeschenk of kerstpakket samen. In onze winkel aan het Oudorperplein vindt u tevens diverse, originele pakketten om u te inspireren. Relatiegeschenken en kerstpakketten van De NootZaak, voor een cadeau met inhoud.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem dan contact met ons op!

Back To Top