skip to Main Content

Over delicatessenwinkel De NootZaak

Delicatessenwinkel De NootZaak opende haar deuren op 28 juni 2017. Onze winkel is gevestigd in Oudorp; een wijk in Alkmaar, ook wel bekend als Oudorperpolder. We zijn onderdeel van het winkelcentrum Oudorp. Dit winkelcentrum heeft recentelijk een metamorfose ondergaan en is volledig gerestaureerd. Het bruisende winkelcentrum dateert uit de jaren zeventig en stond tot voor kort bekend onder de naam Polderhof.

Kaas, noten, olijven en geschenken

De NootZaak van Oudorp heeft vier productgroepen waarop het assortiment is afgestemd; kaas, noten, olijven en geschenken. Deze artikelen worden ook benoemd in het logo van onze winkel. Bij De NootZaak onderscheiden we ons op verschillende manieren van andere kaas-, noten- en delicatessenwinkels. Zo hebben wij een uniek kaasassortiment die u niet snel in andere winkels aantreft. Onze noten worden niet gefrituurd of bewerkt in olie of vet, maar geroosterd in onze ovens waardoor de noten de natuurlijke gezonde eigenschappen behouden. De olijvenmixen zijn huisgemaakt en er is een uitgebreide keuze in soorten en smaken. In onze gekoelde vitrine treft u tevens een wisselend voorraad met heerlijke ambachtelijke gemaakte tapenades en tapas specialiteiten.

Originele geschenken en kerstpakketten

Ook vindt u bij ons originele geschenken en (kerst)pakketten passend bij uw budget en wensen. Er zijn vele mogelijkheden voor zo wel zakelijke als particulieren klanten. Alle geschenken groot of klein kunnen op locatie worden bezorgd. Voor elk budget is er een pakket. Tevens zijn we ook uw partner voor belegde broodjes en verzorgen wij uw (zakelijke) lunch met uitsluitend producten uit onze winkel. Tijdens een bezoek aan onze winkel vindt u tevens talloze andere artikelen die zijn afgeleid van ons kernassortiment; olijfolie, azijn, verschillende soorten pinda’s, zuidvruchten en nog veel meer lekkernijen!

Verantwoord en lokaal ondernemen

Delicatessenwinkel De NootZaak gelooft in de kracht van lokale samenwerkingen. Daarom kiezen we er bewust voor te werken met de kwaliteitsproducten van Alkmaarse ondernemers. Zo maken onder meer de speciaalbieren van Brouwerij 1573 onderdeel uit van het assortiment, evenals de wijnen van wijnhandel Jos Rijnaarts. Het bijzondere thee-assortiment van het Alkmaarse bedrijf Tea2Day is een ander exclusief product dat verkrijgbaar is in De NootZaak. Sociaal maatschappelijk ondernemen is een ander belangrijk onderdeel van onze visie; verschillende producten in ons assortiment zijn geproduceerd door mensen met een beperking. Daarnaast garanderen diverse Fair Trade-producten in ons assortiment dat producenten wereldwijd een eerlijk prijs ontvangen voor hun product.

We ontvangen u graag in onze winkel aan het Oudorperplein 24 in Alkmaar (Oudorp)!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem dan contact met ons op!

Back To Top