skip to Main Content

Welkom op onze nieuwe website en webshop!

We zijn trots je onze nieuwe website te kunnen laten zien. Bij de lancering van deze website krijg je nu ook de mogelijkheid onze producten online te bestellen via de De NootZaak webshop. De webshop staat vol met overheerlijke producten uit ons standaard assortiment van kaas,noten,olijven en geschenken. Klanten die onze winkel aan het Oudorperplein 24 in Alkmaar hebben bezocht herkennen ongetwijfeld aan de foto’s onze producten en de sfeer die we hebben proberen te creëren.

Onze webshop is 24/7 beschikbaar en we verzenden door heel Nederland. We bezorgen tevens gratis in de gemeentes Alkmaar en Heerhugowaard bij besteding vanaf €25 en tot aan de voordeur. Afhalen is ook mogelijk en dan kan tot sluitingstijd van de winkel.

We introduceren bij de lancering van onze webshop ook iets nieuws… Het vrijdagmiddagborrel pakket! Je besteld via de webshop je speciale kazen, verse noten, olijven bier en wijn en wij komen het bij je aan de deur of kantoor brengen. Ideaal voor bedrijven en instellingen die het weekend extra lekker willen beginnen.

Check de online mogelijkheden maar je bent uiteraard ook welkom in onze winkel in Oudorp aan het Oudorperplein in Alkmaar. U vindt ons in Winkelcentrum Oudorp.

Back To Top